Over ons

40 jaar een begrip in de regio, maar we blijven u verrassen!

Op 1 Januari 2019 heeft Paul Jansen de winkel van zijn oom Martie Jansen overgenomen. In de afgelopen twee jaar heeft de winkel ook een ware metamorfose ondergaan. Sfeervol ingerichte woonkamers afgewisseld met mooie decoraties die naar ieder seizoen worden aangepast. De huislijke sfeer is al die tijd het zelfde gebleven, maar voor ieder seizoen passen wij de showroom aan. Dus voor meubelen, slaapkamer en decoraties is een bezoek aan de sfeervolste woonwinkel van Montferland zeker moeite waard.

Showroom

Onze showroom van 2000 m2 is overzichtelijk ingedeeld en gangpaden zijn ruim begaanbaar. U vindt bij ons de gehele collectie van de woonformules Feelings en Happy@Home. Bij de formule ”Slapen bij de Jager” vind u een mooie collectie boxsprings, matrassen, lattenbodems en linnenkasten. In de koopjeshoek kunt u profiteren op uitverkoop met tot wel 75% extra korting.

Onze levertijden ….

Een groot deel van onze collectie importeren wij zelf, en is dus uit voorraad leverbaar. Ook gaan diverse meubelen op bestelling, een bank moet bijvoorbeeld vaak speciaal voor u worden gemaakt. Houdt hier rekening mee! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Kosteloos thuis bezorgen, met extra service van het huis!

Waar veel winkels kiezen om de meubelen af te laten halen. Of voor bezorgen extra kosten doorberekenen, kiezen wij voor een service gerichtere manier. In de provincie Gelderland en grensplaatsen in Duitsland bezorgen en plaatsen wij zelf uw aankoop kosteloos gemonteerd bij u thuis. Stoelen worden vooraf gemonteerd, en ook al het verpakkingsmateriaal nemen wij mee terug. Hiervoor rekenen wij dus geen extra kosten. Service van het huis die zeker het verschil maakt.

Onze garanties…

Onze meubelen worden voor levering altijd gecontroleerd. Toch kan er na levering helaas iets gebeuren. Wij geven op onze aankopen 3 jaar* garantie op basis van een afschrijving per jaar. Neem contact met ons op wanneer zich een probleem voordoet. Vaak vragen wij ter verduidelijking om een foto aan ons te mailen. Ook ter plekke bij u thuis komen behoort tot de mogelijkheden. Nadat de garantieperiode is verlopen kunt u altijd contact met ons opnemen.We bespreken dan samen de mogelijkheden om het probleem met een vergoeding op te lossen.

Ook kunt u een extra 7-jarig garantieplan bij aankoop van uw gestoffeerde meubelen afsluiten. Vraag in onze winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden.

*Op afgeprijsde meubelen vervalt de standaard garantietermijn.

Kom naar onze showroom in Beek . Schikken de huidige openingstijden niet? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een passende afspraak.