De Jager Meubelen in Beek

Lekker wonen voor een leuke prijs.

Met 40 jaar ervaring, en passie voor meubelen helpen wij uw wensen te vervullen. De Jager Meubelen is een gevestigde naam in de regio. En met een showroom van ruim 2000m2 bieden wij een verrassend aanbod woon- en slaapkamermeubelen.

Lekker wonen voor een leuke prijs – dat is onze slogan en waar wij voor staan. Bij ons koopt u kwaliteitsmeubelen, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Nieuw bij ons is het woonconcept Feelings. Dit concept staat op ruim 1000m2 gepresenteerd. Het concept biedt u vele woonkamers in verschillende stijlen, ruim 25 banken, dit aangevuld met vele fauteuils, kleinmeubelen en woonaccesoires. Eind maart zal dit geheel in onze showroom staan.

Advies aan huis nodig? Geen probleem, wij komen vrijblijvend bij u aan huis kijken en bespreken met u de mogelijkheden die wij kunnen bieden. – Neem contact op

Bij de Jager meubelen zorgen wij ervoor dat u in een vrijblijvende ambiance, en in alle rust uw keuze in onze winkel kunt maken.

Bezorgdienst

Wij plaatsen alle meubelen door eigen personeel bij u thuis op de juiste plaats. Ook ledikanten, boxsprings en zelfs complete linnenkasten worden compleet geplaatst, dit allemaal zonder extra kosten door te berekenen. Eventuele verpakkingen nemen wij direct mee terug. Wanneer nodig stellen wij de meubels op de plek iets bij zodat alles prima werkt. Ook plaatsen we indien gewenst vilt onder de meubelen, dit ten behoud van het meubel en vloer. Kortom, deze service krijgt u alleen bij de echte meubelspeciaalzaak!

Betaling

Wij vragen bij de bestelling geen aanbetaling. U betaald de meubelen pas bij levering wanneer deze op de juiste plek staan. U kunt bij ons contant of met mobiele pin betalen.

Garantie

Op de constructie van ieder meubel geven wij 3 jaar garantie. Buiten deze periode is het natuurlijk altijd mogelijk een meubel ter reparatie aan te bieden, wij zullen dan samen met u de mogelijkheden en kosten bespreken.

Op de banken van Happy@Home is het mogelijk om een extra 5 jarig garantieplan af te sluiten. Meer hierover weten? Kom naar onze showroom en we leggen u de verschillen uit.

Showroomverlaters

Wij wisselen regelmatig van collectie waardoor er ook weer ruimte op de vloer vrij moet komen. Hierdoor bieden wij showroommodellen met extra voordeel aan, dit voordeel kan soms wel oplopen tot 60% extra korting. Ons aanbod bekijken? Op onze homepagina klikt u op de rode sale balk.

Op afgeprijsde artikelen gelden andere garantievoorwaarden.