Over ons

Al ruim 40 jaar een begrip in de regio, maar we blijven u verrassen met nieuwe collecties!

Op 1 Januari 2019 heeft Paul Jansen de winkel van zijn oom Martie Jansen overgenomen. In de afgelopen twee jaar heeft de winkel ook een ware metamorfose ondergaan. Sfeervol ingerichte woonkamers afgewisseld met mooie decoraties die naar ieder seizoen worden aangepast. De huislijke sfeer is al die tijd het zelfde gebleven, maar voor ieder seizoen passen wij de showroom aan. Dus voor meubelen, slaapkamer en decoraties is een bezoek aan de sfeervolste woonwinkel van Montferland zeker moeite waard.

Showroom

Onze showroom van 2000 m2 is overzichtelijk ingedeeld en gangpaden zijn ruim begaanbaar. U vindt bij ons de gehele collectie van de woonformules Feelings en Happy@Home. Bij de formule ”Slapen bij de Jager” vind u een mooie collectie boxsprings, matrassen, lattenbodems en linnenkasten. In de koopjeshoek kunt u profiteren op uitverkoop met tot wel 75% extra korting.

Onze levertijden ….

Een groot deel van onze collectie importeren wij zelf, en is dus uit voorraad leverbaar. Ook gaan diverse meubelen op bestelling, een bank moet bijvoorbeeld vaak speciaal voor u worden gemaakt. Houdt hier rekening mee! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Kosteloos thuis bezorgen, met extra service van het huis!

Waar veel winkels kiezen om de meubelen af te laten halen. Of voor bezorgen extra kosten doorberekenen, kiezen wij voor een service gerichtere manier. In de provincie Gelderland en grensplaatsen in Duitsland bezorgen en plaatsen wij zelf uw aankoop kosteloos gemonteerd bij u thuis. Stoelen worden vooraf gemonteerd, en ook al het verpakkingsmateriaal nemen wij mee terug. Hiervoor rekenen wij dus geen extra kosten. Service van het huis die zeker het verschil maakt.

Wij zijn een CBW-erkende winkel.

Wij zijn aangesloten bij de centrale branchevereniging wonen (CBW). Onze garantie- en leveringsvoorwaarden gaan volgens de norm van het CBW.

*Op afgeprijsde meubelen vervalt de standaard garantie.

Kom naar onze showroom in Beek . Schikken de huidige openingstijden niet? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een passende afspraak.