De Jager Meubelen in Beek

Lekker wonen voor een leuke prijs.

Met meer dan 38 jaar ervaring, en passie voor meubels helpen wij uw wensen te vervullen. De Jager Meubelen is een gevestigde naam in de regio. En met een showroom van ruim 3000m2 bieden wij een verrassend aanbod woon- en slaapkamermeubelen.

Lekker wonen voor een leuke prijs – dat is onze slogan en waar wij voor staan. Bij ons koopt u kwaliteitsmeubelen, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Op onze website krijgt u een impressie van ons aanbod, dit is echter maar een klein deel van ons assortiment.

Advies aan huis nodig? Geen probleem, wij komen vrijblijvend bij u aan huis kijken en bespreken met u de mogelijkheden die wij kunnen bieden. – Neem contact op

Bij de Jager meubelen zorgen wij ervoor dat u in een vrijblijvende ambiance en in alle rust uw keuze in onze winkel kunt maken.

Bezorgdienst

Wij plaatsen alle meubelen door eigen personeel bij u thuis op de juiste plaats. Ook ledikanten, boxsprings en zelfs complete linnenkasten worden compleet geplaatst, dit allemaal zonder extra kosten door te berekenen. Eventuele verpakkingen nemen wij direct mee terug. Wanneer nodig stellen wij de meubels op de plek iets bij zodat alles prima werkt. Ook plaatsen we indien gewenst vilt onder de meubelen, dit ten behoud van het meubel en vloer. Kortom, deze service krijgt u alleen bij de echte meubelspeciaalzaak!

Betaling

Wij vragen bij de bestelling geen aanbetaling. U betaald de meubelen pas bij levering wanneer deze op de juiste plek staan. U kunt bij ons contant of met mobiele pin betalen.

Garantie

Op de constructie van ieder meubel geven wij 3 jaar garantie. Buiten deze periode is het natuurlijk altijd mogelijk een meubel ter reparatie aan te bieden, wij zullen dan samen met u de mogelijkheden en kosten bespreken.

Op de banken van Happy@Home is het mogelijk om een extra 5 jarig garantieplan af te sluiten. Meer hierover weten? Kom naar onze showroom en we leggen u de verschillen uit.

Showroomverlaters

Wij wisselen regelmatig van collectie waardoor er ook weer ruimte op de vloer vrij moet komen. Hierdoor bieden wij showroommodellen met extra voordeel aan, dit voordeel kan soms wel oplopen tot 60% extra korting. Ons aanbod bekijken? Op onze homepagina klikt u op de rode sale balk.

Op afgeprijsde artikelen gelden andere garantievoorwaarden.

Showroom impressie

Hieronder vindt u een kleine impressie van onze showroom in Beek. Voor het meest up-to-date aanbod, de diversiteit in opties, kleuren, stofferingen en maten, kunt u het best onze 2000m2 showroom in Beek bezoeken. Meer informatie over openingstijden en een routebeschrijving kunt u vinden onder Contact.