Over ons

Kwaliteit, service en expertise

De Jager Meubelen bestaat inmiddels 40 jaar. In die 40 jaar zijn er veel dingen verandert,
alleen de service voor en achter de schermen is het zelfde gebleven:

Showroom

In onze winkel geven wij u graag de ruimte om onze collectie te bekijken, en staan wij u graag bij in advies naar de mogelijkheden die er zijn. Onze collectie is in onze showroom van 2000 m² ruim uitgezet in sfeervolle woonkamers. 

Snel leverbaar

De collectie is voor een deel geïmporteerd en direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast proberen wij meubelen die speciaal voor u besteld moeten worden zo snel mogelijk binnen te krijgen. We bespreken graag de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Gratis thuisbezorgd

Na aankoop bezorgen wij vanaf €500,- de meubelen in de regio gratis* thuis. Stoelen monteren wij bijvoorbeeld vooraf en alles wordt netjes zonder verpakking bij u thuis op de juiste plaats neergezet. De scherpe prijzen maar wel met de service waar wij bekend om staan. 

*Voor afgeprijsde meubelen vragen wij een kleine vergoeding om te bezorgen.

3 jaar garantie

Wij geven op alle nieuw te bestellen meubelen 3 jaar garantie op basis van een jaarlijkse afschrijving. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan kunt u ons telefonisch bereiken. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Na deze garantieperiode kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Ook dan komen wij graag bij u thuis om het probleem te bekijken. Dit zonder voorrijkosten, eerst staat het probleem en het zoeken naar een passende oplossing centraal.

Kom langs in onze showroom in Beek en kijk rustig rond.
Wij staan u graag te woord.
Paul, Martie, Bianca,
Thijs, Vincent en Erna