De Jager Meubelen in Beek

Lekker wonen voor een leuke prijs.

Met 40 jaar ervaring, en passie voor meubelen helpen wij uw wensen te vervullen. De Jager Meubelen is een gevestigde naam in de regio. Wij hebben onze collectie eind 2018 voor een groot deel aangepast, mede door de formules Feelings en Happy@Home hebben wij een heel divers aanbod meubelen waar velen zich prettig mee zullen voelen. Ook de slaapformule BedNL biedt vele mogelijkheden voor een leuke prijs!

Lekker wonen voor een leuke prijs – dat is onze slogan en waar wij voor staan. Bij ons koopt u kwaliteitsmeubelen, maar wel voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast leest u hieronder een aantal punten waaruit zeker blijkt dat wij het verschil voor u kunnen maken!

Bij de Jager meubelen zorgen wij ervoor dat u in een vrijblijvende ambiance, en in alle rust uw keuze in onze winkel kunt maken.

WIJ MAKEN HET VERSCHIL IN…

Bezorgdienst

Alles wat u bij ons koopt monteren en bezorgen wij v.a. €500,- kosteloos* bij u thuis. Wij plaatsen het meubel op de plaats waar u het wilt hebben. Eventuele verpakkingen nemen wij direct mee terug. Wanneer nodig stellen wij de meubels op de plek iets bij zodat alles prima werkt. Ook plaatsen wij indien gewenst vilt onder de meubelen, dit ten behoud van het meubel en vloer. Kortom, kosteloos bezorgen en monteren is toch echt een verschil t.o.v. vele andere winkels!

(*Geldt voor Provincie Gelderland of in overleg.)

Betaling

Wij vragen bij de bestelling geen aanbetaling. U betaald de meubelen pas bij levering wanneer deze op de juiste plek staan. U kunt bij ons contant of met mobiele pin betalen. Een vertrouwen dat wij in de klant hebben, ook hierin maken wij het verschil!

Garantie / Service na levering.

Op onze meubelen geven wij standaard 3 jaar garantie op basis van afschrijving (1/3 per jaar) Het is natuurlijk vervelend dat er een keer iets kan gebeuren, wij proberen dan altijd samen met u een oplossing te vinden. Neem telefonisch contact met ons en wij gaan ermee aan het werk. Meestal vragen wij wel om een foto te mailen. Mail dit naar info@dejagermeubelen.

Wanneer een probleem buiten de garantie valt willen wij kijken naar de mogelijkheden. Met een bezoek aan u thuis kunnen we dat dan bespreken, dit zonder voorrijkosten.

Kortom wij maken het verschil met korte directie lijnen!

Op de banken is het mogelijk om een extra 5 jarig garantieplan af te sluiten. Meer hierover weten? Kom naar onze showroom en wij leggen u het verschil uit.

Showroomverlaters

Wij wisselen regelmatig van collectie waardoor er ook weer ruimte op de vloer vrij moet komen. Hierdoor bieden wij showroommodellen met extra voordeel aan, dit voordeel kan soms wel oplopen tot wel 75% extra korting. Op onze homepagina klikt u op de rode sale balk.

Op afgeprijsde artikelen gelden andere bezorg- en garantievoorwaarden.